"Öröm" az ürömben

Mint már sokan tudjátok egy Facebookos csoportban is meg szoktam osztani a főbb eseményeket. Így történt meg, hogy kedves kismama írt nekem, hogy ugyan ebben a helyzetben van és ha tudunk akkor beszéljünk majd.  Sokan írtak nekem kedves sorokat, hogy hasonlón (ami egészen más volt) mentek keresztül, de náluk végül minden rendben volt, elsőre azt gondoltam ugyan ez lesz. Természetesen köszönöm mindenkinek azokat a bátorító kedves sorokat! Nem is tudjátok mennyit jelent, hogy ennyien mellettünk álltok!
DE ez esetben a helyzetünk tényleg majdnem ugyan az. Kereken egy hét van közöttünk, mi vagyunk idősebbek. Ugyan mi sok rossz dolgon mentünk végig, mire kiderült mi a baj, nekik a 22. héten derült ki, hogy ugyan az a betegsége a babának, mint a mi kis Alíz babánknak. Diagnózis: CAM
Sajnálom, hogy egymásra találtunk, jó értelemben véve! De azért örülök is, hogy meg tudjuk egymással osztani, hogy épp mik az aktuális eredmények, és támogatjuk egymást. Mert tudjuk, (vagy éppen nem tudjuk) mi is vár még ránk.
A mi kislányaink igazi hősök, harcosok!
Bizakodunk, hogy még pocakon belül gyógyulnak a mi harcos kisbabáink!




Megjegyzések